“Tund, mis muudab maailma” kordustrükk

“Tund, mis muudab maailma” kordustrükk

Ilmunud on kordustrükk raamatule “Tund, mis muudab maailma“. Tegemist on hea töövahendiga igale kristlasele oma palveelu rikastamisel. Raamat annab Piibelliku mudeli kuidas iga päev tund aega palvetada. Vaadatakse palve olemust, selle erinevaid osi (näiteks ülistus, piht, mõtisklus, kuulamine, isiklikud palved) ning nende Piibellikke aluseid.
Raamatuga sobib hästi kokku ka BFAM Palve töövihik.

Pastor Raido Oras on raamatu kohta öelnud järgmist:

“Peaks aga ei oska, vahest ei taha, need on paljude kristlaste salajased tunded ja mõtted, kui keegi hakkab rääkima palvest.
Mulle isiklikult meeldib palvetada, ka oma kiire elutempo juures. Antud raamat suutis mind üllatada oma avara arusaamisega palvest ja palvetamisest. Ma olen väga tänulik, et “Tund mis muudab maailma” on trükitud eesti keelde. Mingil moel suudab autor palvest niimoodi rääkida, et see muutub kütkestavaks ja haarab sind endasse. Tegemist on haarava ja võimalik, et elu muutva raamatuga, mille kätte võtmist ei pea kahetsema keegi.”