Ülestõusmispühade postituskampaania

Ülestõusmispühade postituskampaania

Täna ja homme jõuavad üle Eesti 93500 postkasti voldikud, mis pööravad tähelepanu Suure Reede tähendusele.

Suur Reedel mäletatakse üht olulisimat ajaloolist sündmust – Jeesuse ristilöömist. See ei olnud mingi juhuslik sündmus, vaid juba sajandeid varem prohvetite poolt ette kuulutatud ning kindla eesmärgiga. Jeesus sündis, õpetas jüngreid ja suri selleks, et meie saaksime taastada oma isikliku suhte Jumalaga. Et me ei peaks otsima vastuseid oma elu küsimustele puunikerdustest, kristallidest, ebamäärasest “kosmilisest jõust”… vaid, et meie elu saaks olla toetatud ja kantud Tema poolt, kes meist igaühte väga armastab.

Kogudustes just seda armastust ja Jumala hoolivat tuge igapäevaelus kogetakse. Voldikutel on toodud koguduste kontakte, kellega võib julgelt ühendust võtta ning minna lähemalt uurima, miks enam kui miljard inimest üle maailma Jumalasse usub. Kelle jaoks voldiku tagaküljel sobiva asukohaga kogudust ei leidu, siis on võimalik otsida ka kõikide Eesti koguduste nimekirjast aadressil https://kogudused-eestis.krik.ee

Postituskampaania toimub viies Eesti piirkonnas: Keila ja Tartu linnas, Harkujärve külas, Laagri alevikus ja Tallinna Haabersti, Mustamäe ning Nõmme linnaosas.

Kampaanias löövad kaasa viie eri konfessiooni kogudused. Eesti Kirikute Nõukogu toetab kampaania kulude osalist katmist oikumeeniliste projektide konkursi raames.