Isa Juurde palve- ja ülistusõhtu

Isa Juurde palve- ja ülistusõhtu

23.11.2019 toimus Tallinnas Nõmme Lunastaja kirikus palve- ja ülistusõhtu nimega Isa Juurde, mis oli esimene õhtute seeriast.

Isa Juurde palve- ja ülistusõhtud on n-ö madala lävepakuga jumalateenistuslik vorm, kuhu on lisaks koguduseliikmetele oodatud kõik, kes tunnevad koguduses toimuva vastu huvi, kuid kelle jaoks pühapäevane jumalateenistus oma kindla ülesehitusega ei pruugi anda seda vajalikku vabas vormis seletust.

Anna-Katariina Vaino

Kutse taolisi õhtuid läbi viia said kolm noort, Anna-Katariina Vaino, Hanna-Maria Salong ja Linda Sakala, juba 2018. aastal. Toimus ka üks Isa Juurde õhtu, millega oli algus tehtud, kuid õhtute korrapärane toimumine jäi ootama võtmeisikute tagasitulemist välismaal õppimiselt.

2019. aastast toimub Isa Juurde õhtute läbiviimine koostöös MTÜ-ga Kristus Igasse Kodusse. 2019/2020 hooajal toimub kokku 5 palve- ja ülistusõhtut Nõmme Lunastaja kirikus.

Lisainfo aadressil isajuurde.krik.ee